Водач на Градски транспорт“ е нападнат и ударен от пешеходец

...
Водач на Градски транспорт“ е нападнат и ударен от пешеходец
Коментари Харесай

Пешеходец нападна водач на автобус на градския транспорт във Варна

Водач на „ Градски превоз “ е атакуван и ударен от пешеходец по време на курс по линия 20 през вчерашния ден вечерта. Агресорът се качва с транспортното средство, до момента в който е спряло на спирка, отива до водача и стоварва чанта с незнайно наличие върху главата му.

Това описа шефът на общинския транспортьор Николай Антонов по време на съвещание на транспортната комисия към локалния парламент, съобщи кореспондент на Moreto.net.

Пострадалият е откаран с леки пострадвания за обзор в болнично заведение, а малко по-късно освободен за домашно лекуване. В момента е в болничен. Със случая са ангажирани органите на реда. Нападателят не е обяснен. Свалят се записи от камери, с цел да се обясни случилото се.

До нападението се стига, откакто минути преди този момент причинителят изскача на пешеходна пътека, към която се движи въпросният рейс. До прикосновение сред транспортното средство и пресичащия не се стига. Той се отдръпва. След това обаче настига рейса, спрял на спирка, влиза вътре и прави нападението.

По думите на Антонов рейсът се е движил на зелен светофар и не е бил в нарушаване.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР