Водач на БМВ, който след спор на пътя наби шофьор

...
Водач на БМВ, който след спор на пътя наби шофьор
Коментари Харесай

2500 лева трябва да плати хулиган на пътя, набил шофьор от градския транспорт

Водач на БМВ, който след спор на пътя наби водач от градския превоз в Шумен, бе приет за отговорен от Районния съд . Наложена му е санкция от 1000 лв., наказан е да заплати и 1500 лв. обезщетение за нанесената лека телесна щета. 
Инцидентът стана на 16 октомври по обяд на ул. " Съединение " покрай Второ базово учебно заведение. Автобусът на градския превоз идвал от базата на градския превоз на бул. " Ришки проход ". На кръстовището с ул. " Съединение " водачът му Пенчо Грешков подхванал ляв завой.

Тогава се появило БМВ-то, което се движело бързо. След " засичането " на светофара БМВ-то обърнало и тръгнало след рейса.

Настигнал автобуса покрай ученическия стадион. Шофьорът на БМВ-то слязъл и почнал да блъска по стъклото. Водачът на рейса свалил стъклото и в този миг бил ударен няколко пъти в лицето.

Магистратите признали водача на БМВ-то за отговорен за причиняване на лека телесна щета - травма на лява очна ябълка, кръвонасядане и оток на клепачите, както и травми на носа на лидера на градския рейс - при осъществяване на службата му.-->

Съдът е намерил, че действието е осъществено от хулигански подбуди. Присъдата не е дефинитивна и може да бъде обжалвана.

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР