Водач на автобус от градския транспорт в Пловдив изхвърли пътници

...
Водач на автобус от градския транспорт в Пловдив изхвърли пътници
Коментари Харесай

Водач изхвърли от автобус пътници в Пловдив

Водач на рейс от градския превоз в Пловдив изхвърли пасажери по средата на кръстовище. За следващия случай за непочтено държание на водач от градския превоз заяви пострадала в обществените мрежи.

Албена Ташкова споделя, че до случката се стигнало, откакто пасажерите забелязали, че са им продадени остарели билети. Тва е процедура в градския превоз, като макар санкциите и систематичните инспекции, водачите и кондуктори наподобява към момента намират способи да пробутат към този момент употребявани билети, написа trafficnews.

В тази връзка хората изразили възмущението си, защото забелязали, че продадените им билети са мръсни и към този момент скъсани. Тогава обаче водачът се ядосал и почнал да наскърбява и гони пасажерите.

Ето какво написа още Албена Ташкова:

/Публикуваме текста без редакторска намеса/

„ На 14.05 в 17:15 часа познатия на всички ни „ дребният водач “ с рейс номер 21 ни смъкна в средата на пътя на кръстовището бул. „ Източен “ и „ Мария Луиза “, пътувайки за „ Тракия “, тъй като си потърсихме правото, за което, продавайки ни мръсните и 

употребявани към този момент билети всички ние пасажерите констатирахме, че билетите ни освен са втора и трета приложимост, само че и от разнообразни кочани. На всичкото от горната страна ни наричаше катъри, Бай Ганьовци и още доста други. Не пожела да ни върни парите, нито да продължи курса си до кв. „ Тракия “, даже се нахвърли да удари пасажер, който не искаше като всички ни да слезе от рейса. Естествено не се показа, само че компанията доста добре знае за скандалния водач, който ежедневно е с такова надменно държание към пасажерите. Молим за подпомагане от компанията на рейс номер 21, от кмета ни Костадин Димитров и от кмета на ЖК " Тракия " господин Гатев с голяма молба от всички тракийци и пътуващи с този рейс и с този водач, разберете ни - не се устоя повече пътуването с него! ".

Само преди няколко седмици сходна сходна преживелица се разигра с лидер по същата линия. Тогава от рейса бе изгонена контрольорка, която се е качила за инспекция. След случилото се зам.-кмета по превоз Савина Петкова увери, че ще бъдат наложени наказания на компанията транспортьор, както и на лидера. Дали последното неразбирателство е било дело на различен чиновник, към момента не е ясно.

 

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР