Водач на „Ауди“ на 5 април е преминал през село

...
Водач на „Ауди“ на 5 април е преминал през село
Коментари Харесай

Водач прелетя със 125 км/час през шуменско село

Водач на „ Ауди “ на 5 април е минал през село Радко Димитриево със 125 км/час при оптимално позволена за придвижване скорост от 50 км/ час. Това оповестиха от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

На водача е формиран акт за открито административно нарушаване. Той ще заплати санкция в размер на 850 лв. и ще бъде лишен от правото да ръководи за период от три месеца.

На 28 април, малко след 15:00 часа, на шуменската улица " Университетска ", при позволена оптималната скорост от 50 км/ час, лидер на лек автомобил „ Ягуар “ със софийска регистрация е минал през камера на пътната полиция с превишение от 51 км/час. Съставен му е акт. Водачът ще бъде лишен от правото да ръководи за период от три месеца, а паричната му санкция е в размер на 600 лв..

Общо 1624 са откритите нарушавания за скорост през април в Шуменско. Със скорост над 50 км/ час над оптимално позволената са открити 11 водачи, а 113 са карали с сред 31 и 40 км/ час над оптимално разрешената скорост. Други 45 са управлявали със скорост сред 41 и 50 км/ час над позволената.

През март откритите нарушавания на скоростните режими са били 2399, допълват от пресцентъра на полицията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР