Водач, който е бил дрогиран и е управлявал автомобил с

...
Водач, който е бил дрогиран и е управлявал автомобил с
Коментари Харесай

Ето такива млади идиоти шофират по пътищата!

Водач, който е бил дрогиран и е управлявал автомобил с подправено удостоверение за правоуправление на МПС, са задържали служители на реда от районно управление (на МВР) - Горна Оряховица, оповестяват от полицията.

Проверката е осъществена на 22 август към 23 часа в града. 22-годишният И.К., който е с чисто престъпно досие, управлявал лек автомобил Сааб, негова благосъстоятелност. При инспекцията показва пред чиновниците на районното ръководство удостоверение за ръководство на МПС, издадено от Полша, само че справката в осведомителните системи на Министерство на вътрешните работи открива, че подобен документ не е издаван.

Последваща инспекция с тест за опиати регистрира, че лидерът е управлявал след използването на кокаин. 22-годишният мъж е арестуван и съпроводен до МБАЛ „ Св. Иван Рилски “ гр. Г. Оряховица, с цел да даде кръвна проба. В районно управление (на МВР) Г. Оряховица е формирано бързо произвеждане за осъществено закононарушение по член 316, по отношение на член 308, алинея 1 и за осъществено закононарушение по член 343б, ал.3 от Наказателен кодекс.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР