Вода е направила улеи, дълбоки до 1,7 м, под един

...
Вода е направила улеи, дълбоки до 1,7 м, под един
Коментари Харесай

Вода е изкопала 2-метрови улеи до носещи колони на магистрала „Струма”

Вода е направила улеи, дълбоки до 1,7 м, под един от мостовете на автомагистрала " Струма ", заяви.
Още по тематиката
Екип на държавното дружество " Автомагистрали " дойде на място и ревизира има ли заплаха за пътуващите по автомагистралата. Веднага стартира запълването на рововете. " В момента се прави рутинна интервенция, запълва се фуга с дренажен материал. Ще продължим на следващия ден с друга франция, с цел да може това да бъде покрито ", съобщи Стоян Беличев от " Автомагистрали ".

Проблемният сектор се намира под някогашната Автомагистрала " Люлин ", тъкмо до село Мало Бучино.

Минаващата наоколо река си е пробила ново корито под моста на автомагистралата и е изровила улеи, тъкмо до носещите клони. Улеите са необятни към 2 м. Вижда се по какъв начин водата подкопава почвата, всичко това се случва в непосредствена непосредственост до колоните на автомагистралата.

От Агенция " Пътна инфраструктура " са безапелационни, че заплаха за оборудването няма. " Това, което виждате над земята, е една дребна част от самата колона. По цялото трасе на автомагистралата, дълбочината на водачите е от 20 до 30 м. Колоната е повече подземен, в сравнение с от горната страна. Няма заплаха за нарушение на здравината на оборудването ", уточни Румен Сечански, шеф, Областно пътно ръководство - София. По думите им стартират да създават план за отклонение на реката, която си е направила път под автомагистралата.

 Снимка: bTV
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР