Внушението, което се прави от Продължаваме промяната“, че кантората ми

...
Внушението, което се прави от Продължаваме промяната“, че кантората ми
Коментари Харесай

Менко Менков: Не е вярно, че кантората ми е взела 5 милиона от МРРБ, както внушава „Промяната“

Внушението, което се прави от „ Продължаваме промяната “, че адвокатската фирма ми е взела 5 милиона от Министерство на регионалното развитие, не е правилно. Това съобщи юрист Менко Менков пред „ 24 часа “.

„ Делата, които са поверени на адвокатската фирма ми от Министерство на регионалното развитие, са 79, сумата е общо 400 хиляди за всички каузи. Никъде не споделят, че съм ги спечелил всички до едно. И на никое място не споделят, че сме 10 адвокатски фирми, които са обслужвали Министерство на регионалното развитие. А останалите 9 адвокатски фирми, половината от тях са взели доста по-големи суми от моето сдружение, а тях не загатват. И внушават, че надали не аз съм взел 5 милиона, което не е правилно “, съобщи юрист Менков.
Какво непозволено има в това моята адвокатска фирма да работи с колкото клиенти желае, когато клиентът реши да наеме адвокатската фирма. Защо би трябвало да запитвам някакъв политически индивид и да се срамя от това. Напротив, гордея се с работата, която сме направили за Министерство на регионалното развитие. Нямаме нито едно изгубено дело от тези, които са ни предоставени, добави той.От самия отчет, изпратен от „ Продължаваме промяната “ до медиите, излиза наяве, че 10 адвокатски адвокатски фирми са обслужвали правно Министерство на регионалното развитие, въпреки в платената обява да се прави подстрекателство единствено за адвокатската фирма на Менков.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР