Внукът на Цар Киро засне клип кака участва в гонка

...
Внукът на Цар Киро засне клип кака участва в гонка
Коментари Харесай

Пълно безумие! Внукът на цар Киро лети с 300 км/ч по АМ “Тракия” с лъскаво…

Внукът на Цар Киро снима клип кака взе участие в гонка по Автомагистрала „ Тракия “ и подвигна 300 км/ч с лъскаво порше.

Видеото Кристиян Рашков качи във фейсбук, само че след това небрежно го изтри, откакто схванал, че може да получи солидна санкция и да остане без брошура от КАТ в Пловдив.

Любителското видео, в което е запечатано по какъв начин Криси залепя крайници за скоростния педал, е снимано с телефон от неговия сателит.  Колата лети с неприемливата скорост  в тъмната част на денонощието, което допуска голяма заплаха.

Дали младежката неразумност на Криси и Ангел може да оправдае такива пътни изцепки? Ангел Рашков един път към този момент изтърпя присъда, тъй като бе хванат да кара с подправена брошура, а след това няколко пъти се хвалеше в нета с дрифтове с BMW – то си, с рекордни достижения на автомагистралата и с приятелката си Виолета Шкодрова.

Така или другояче, очевидно това не е трогнало семейството. Очевидно липсва и самосъзнанието, че напредването с толкоз висока скорост може да коства човешки живо т освен на пътуващите в скъпарското возило, само че и на останалите водачи на коли, които се движат по автомагистралата, написа ХотАрена.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР