Внукът на Тодор Живков, който носи неговото име и от

...
Внукът на Тодор Живков, който носи неговото име и от
Коментари Харесай

Внукът на Тато си купи палат за $1,8 милиона в САЩ

Внукът на Тодор Живков, който носи неговото име и от десетилетия насам живее в Америка, е новодомец, написа в новия си брой пенсионерския седмичник „ Ретро “.

Тодор-младши неотдавна е купил на фамилията си дворец за 1,8 милиона $ (около 3 милиона лева). Къщата за знамение и приказ се намира в градчето Калабасас в щата Калифорния, където и преди синът на починалия Владимир Живков живееше със брачната половинка си и двете си деца. Жената на младия баровец е рускиня и се кава Вероника. Тя има собствен салон за хубост и печели сносно.



Тед Живков със сина си

Имението се намира в най елитния квартал на града и се простира на близо 900 квадрата. Разполага с 4 спални, голям хол, столова, кухня, няколко бани със фрески и вани, перално помещение, кабинет, двор и две паркоместа. Внукът на Тато е взел парцела дружно с огромна част от солидните мебели, които предходните притежатели оставили след себе си, а брачната половинка му Beроника се погрижила за останалата част от интериора.

За последно Тодор-младши бе у нас за погребението на татко си Владимир, въпреки двамата да не бяха близки. Владко Живков умря на 21 юли 2021 година след тежко боледуване. Тед Живков съвсем не поддържа взаимоотношения и с останалите от клана Живкови, в това число и с майка си - ексцентричката Маруся, която се показва като поетеса.



Внукът на Тато печели парите си от покер. От 2021 година обаче той не е взел участие в легални турнири
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР