Внукът на Тодор Живков, който носи негово име, е мултимилионер

...
Внукът на Тодор Живков, който носи негово име, е мултимилионер
Коментари Харесай

Как внукът на Тодор Живков стана мултимилионер в USA СНИМКИ

Внукът на Тодор Живков, който носи негово име, е мултимилионер в Америка. Наследникът на някогашния Първи, който зад Океана е известен като Тед Влад Живков, живее като холивудска звезда и се шири в имение, оценено от брокерите на внушителните 5 милиона и 800 хиляди лв..

Живков-младши е наследник на Владимир Живков,

само че с татко си не поддържа връзка от дълги години. През ноември 2019-а Тед ще навърши 38, само че като се изключи че е съумял да натрупа благосъстояние, има семейство и деца. Заедно с тях и майка си Маруся населява първокласното имение, намиращо се в един от най-елитните квартали на Калифорния, в който са ситуирани още къщите на звезди като Дженифър Лопес, Уил Смит, майката на Майкъл Джаксън - Катрин, и доста други.

Според публицисти оттатък Океана синът на Владимир Живков и Маруся Мирчевска се снабдява с райския парцел през 2013 година Тогава го купува за 2 милиона лв., само че през днешния ден цената му е тройна. Парите, които Тодор Живков-младши влага в палата, са насъбрани от игра на покер. Именно с това повече от 10 години наследникът на най-известната фамилия у нас се препитава в Щатите. Наскоро отново стана първи в следващо състезание с голям награден фонд. Къщата му за знамение и приказ се простира на грандиозните 6 хиляди квадрата.

До нея се стига по частен път, осветлен с десетки фенери. В двора си Тед има личен басейн, а самата сграда разполага с пет спални и шест бани, огромни колкото средностатистически български апартамент. Къпалните наподобяват на зали за виенски валс поради огледалните си стени, а във всяка от тях внукът на Тато и фамилията му са си вградили хидромасажни вани. В интериора, типично по холивудски, участват най-скъпите материали – мраморът и стъклото, написа " Ретро ".

Кракът на Живков-младши не е стъпвал в България от години. Той не желаел да го свързват с родната му страна и заради тази причина сменил и името си. Докато той се къпе в разкош, татко му Владимир, който през предходната седмица навърши 67 години, е заставен да оцелява с пенсия от 420 лв.. Владко към момента живее с последната си брачна половинка в наследствената си къща на улица „ Секвоя “ в столичния квартал „ Бояна “. Въпреки информацията, че е закъсал съществено със здравето, жена му разкрива, че ситуацията му не е чак толкоз неприятно, а единственият му проблем бил, че изпитвал компликации да се придвижва без помощ. Неотдавна Владимир се ожали, че най-голямата му персонална покруса е, че няма връзка с момчето си, само че не по негово предпочитание. Бившата му жена Маруся Мирчевска прекъснала контакта им още когато емигрирала в Америка със сина им. Тогава Владко дълго време не давал единодушие за пътуването на детето зад граница.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР