Внукът на Апостол Карамитев от дъщеря му Маргарита се е

...
Внукът на Апостол Карамитев от дъщеря му Маргарита се е
Коментари Харесай

Ужасна драма. Внукът на много обичан българин изчезна безследно

Внукът на Апостол Карамитев от щерка му Маргарита се е покрил вдън земя, разкриват негови съграждани от Гоце Делчев, където се знаеше, че той се е открил в последното десетилетие.

„ Не сме виждали нито Чочо, нито някогашната му жена. Не знаем къде са от години “, разясняват хора от града в обществената мрежа фейсбук. Внукът на огромния артист, който в действителност носи неговото име, само че на галено му споделят Чочо от дете, е наследник на щерката на Карамитев – Маргарита. Тя отдавна е бежанец в Канада, само че Апостол-младши избра да остане в България, вместо да замине при нея. В Гоце Делчев попаднал по обич, срещайки се с към този момент някогашната си жена Деси, с която се венчаха на обилна женитба. Тя била потомка на богата фамилия, чийто дядо едно време също се употребил с обичта на народа като притежател на дружество, бутилиращо известна минерална вода. Сватбата била като от списание и се провела в частен комплекс с басейн край южния град. На тържеството участвала и още живата тогава брачна половинка на Апостол Карамитев – огромната актриса Маргарита Дупаринова.

От няколко години насам жителите на Гоце Делчев нямали визия къде се е затрил внукът на актьора и какво се случвало с него. За жена му се говорело, че имала порочни зависимости към неразрешените субстанции и евентуално те са станали една от аргументите за тяхната раздяла. След развода и двамата изпаднали в конспиративност, познатите им нямали визия къде живеят и с какво се занимават.

Легендарният артист Апостол Карамитев има още един внук – от сина си Момчил, който бе женен за италианката Габриела. Преди 5 години той се завърна у нас от Щатите, където правеше режисьорска и актьорска кариера, с цел да събира пари за лекуване на болната си от рак брачна половинка. Габриела се лекуваше в огромна клиника в Китай, само че не можа да завоюва борбата с заболяването и умря през 2020 година Тя и Момчил са родители на наследник Марко, който е на 31 години. Вторият внук на Апостол Карамитев също е надалеч от светлините на прожекторите и живее насаме в Италия, където е женен за италианка. Известно е, че се занимава със счетоводство, а брачната половинка му е правист по специалност. Двамата имат наследник и щерка – Едуардо на 13 години и Франческа на 10, които са правнуци на актьора. Досега цялото семейство не са били засичани на посещаване в България, само че Момчил, синът на Карамитев, и все още живее в родината.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР