Внучката на убитата през нощта в Благоевград Снежана е получила

...
Внучката на убитата през нощта в Благоевград Снежана е получила
Коментари Харесай

10-годишната внучка на убитата Снежана получила заплашителен есемес вчера


Внучката на убитата през нощта в Благоевград Снежана е получила застрашителен есемес през вчерашния ден на мобилния си телефон.

Малкото дете имало рожден ден. Есемесът гласял, че през днешния ден ще се случи непоправимото, оповестиха наши източници. 10-годишното дете се тормозило и споделило на майка си.

Снощи към 19:30 ч. 58- годишната Снежана говорила за последно с един от братята си, който живее в София. Казала, че е обезпокоена, а той я предизвестил да се пази доста, да внимава, като върви и да се заключва у дома.

" Толкова й приказвах нощес да не подценява приятеля на щерка си. Даже я поучавах, когато се прибере вечерта, откакто затвори заведението, да я съпровожда племенника ми Иво ", сподели шокираният брат на убитата.

Собственичката на заведението " Мръсното кебапче " е била убита с 2 патрона в гърба във входа на блока, където живее. Полицията ще ревизира от кой телефон е изпратен заплашителният есемес на 10-годишното дете. Близки подозират, че това е тъкмо приятелят на дъщерята, който я преби преди седмица и в този момент се търси - Радослав Стипцаров – Соколето, съобщи ``24 часа``.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР