Внучката на Тодор Колев вдигна втора сватба в рамките на

...
Внучката на Тодор Колев вдигна втора сватба в рамките на
Коментари Харесай

Внучката на Тодор Колев вдигна втора сватба СНИМКИ

Внучката на Тодор Колев подвигна втора женитба в границите на половин година. Теодора Кулева, която предходната есен напусна сериала „ Откраднат живот ”, с цел да се омъжи в Англия, избра рождения си ден, с цел да чества още веднъж любовта със своя фаворит Джоузеф. Този път, за разлика от предходния, тя бе в съвсем бяла рокля, написа " Уикенд ".

За щастливото събитие, с което двамата млади за повторно от Нова година насам си споделят „ Да! ”, бе определена датата 24 юни – понеделник. Тогава булката стана на 27 години и реши да духне свещичките не на елементарна, а на тържествена сватбена торта.



Влюбените били поканили най-близките си хора на своето второ подред встъпване в брак, настояват осведомени. Това било нещо като жест на почитание към фамилиите им, защото при подписването в края на януари в Лондон с тях са били само очевидците им, без които сключването на брак е невероятно. В тоалета на Теди за първата „ женитба ” нямаше нищо булчинско. Тя бе в тясна алена рокля с дължина малко под коляното, кожено палто и черни боти. Единственото, което издаваше, че се омъжва, бе методът, по който държеше букета от червени рози. Този път обаче тя се приближи до всеобщоприетите сватбени обичаи, като облече съвсем типичен тоалет в цвят, непосредствен до бялото – нещо приблизително сред шампанско и златисто, гарнирано с аксесоари в ярко розово. Роклята е била с гол тил, дълга до земята.



Още когато се омъжи през януари, звездата от „ Откраднат живот ” показа, че обмисля по-пищно празненство през лятото на морето. Всички чакаха да направи ваучър на родното Черноморие, където цените са по-приемливи спрямо тези на Острова. Тя и обичаният ѝ обаче избраха историческото градче Норич в Източна Англия. То е известно със своята средновековна архитектура, открития си пазар, който е измежду най-големите в страната, политическата и обществената интензивност на локалните хора.

Освен това мястото се слави с максимален брой атеисти на глава от популацията и с премията „ най-зелен град ”, извоювана преди 13 години. Младото семейство има особено отношение към последното характерно качество на града, в който си сподели „ Да! ”. Седмица преди сватбата, съвпаднала с рождения ѝ ден, булката разгласи, че не желае дарове, а дарения за изчистването на международния океан от пластмаса. „ Тази задача за мен значи доста и се надявам, че ще решите да я подкрепите като метод да празнувате дружно с мен ”, показа Теди. Не е ясно обаче дали се е лишила от всички дарове в името на идеята, или единствено от цветята, които би могла да получи от гостите. както в последно време вършат доста двойки в България.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР