Внучката на Тодор Колев - младата актриса Теодора Кулева, си

...
Внучката на Тодор Колев - младата актриса Теодора Кулева, си
Коментари Харесай

Внучката на Тодор Колев направи нещо, за което сега съжалява

Внучката на Тодор Колев - младата актриса Теодора Кулева, си направи чудноват опит с външния си тип, поради което в този момент съжалява.

Актрисата, която се появи в един от сезоните на " Откраднат живот ", показа разочарованието от това, което напълно умишлено си аргументи сама. Но разкаянието идва след действието и тя въпреки всичко подхожда метафизичен към нещата.

Чаровната Теодора, която преди пет месеца стана майка на дъщеричка, си отряза косата. Резултатът не бе това, което очакваше и тя показа с почитателите си в мрежата, че не се харесва с новата визия.

" Новата коса, за която скърбя, само че към този момент е късно. След една година стартиране си я отрязах в миг на полуда в салона. Мислех да не качвам нищо в обществените мрежи, до момента в който не порасне, само че ето “, написа Теди към фотосите на новата фризура.

В мненията към фотосите се майтапят с нея, че около майчинството ѝ е доскучало и по тази причина се е решила на такава смяна. Съветват я да не си прави повече опити, въпреки нейните почитатели да не са съгласни с нея, тъй като утвърждават смяната.

Публикация, споделена от (@teodorakuleva_goode) на Сеп 29, 2020 в 11:13 PDT

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР