Внучката на Тодор Колев – Теодора Кулева, доведе английския си

...
Внучката на Тодор Колев – Теодора Кулева, доведе английския си
Коментари Харесай

Внучката на Тодор Колев запозна мъжа си с родата!

Внучката на Тодор Колев – Теодора Кулева, докара британския си брачен партньор, с който подписа брак преди няколко месеца, у нас да се запознае с българската си рода, научи HotArena.

Двамата с Джоузеф и сега са на Българското Черноморие във Варвара, а Теди по през целия ден припява обичаната ария на великия си дядо: „ Черно море, доста е добре “.

Много му хареса тук, а на мен не ми се потегля. Тъжно ми е за това, че в страната ни живеят оскъдно, има и непрекъснато проблеми, до момента в който на открито е друго. Там всичко е друго “, безапелационна е Теди.

Както към този момент писахме, В Лондон тя се изявява като свободна актриса, без щат и пътува с представления на известна натрупа, писа „ България Днес “.

Внучката на Тодор Колев даде обещание, че идващият път като се върнат, с Джоузеф ще създадат българска женитба, е духа на българските обичаи.

У нас тя го срещна персонално с татко си Венци Кулев, артист и публицист, и майка си – Албена Колева, известна българска актриса. Джо останал удивен от приятелите и околните на Теди.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР