Внучката на Симеон Сакскобурготски – принцеса Мафалда, ще се омъжи

...
Внучката на Симеон Сакскобурготски – принцеса Мафалда, ще се омъжи
Коментари Харесай

Най-голямата внучка на Симеон Втори се омъжва за възпитаник на Харвард 

Внучката на Симеон Сакскобурготски – принцеса Мафалда, ще се омъжи за своя фаворит Марк Абуслейман. Церемонията ще се организира в Майорка на 28 май, научи HotArena.

Мястото не е определено инцидентно. Преди 30 години родителите на Mафалда - принц Кирил и артконсултанта Росарио Надал се ожениха в Палма- столицата на острова, в наличието на испанското кралско семейство. Освен това майката на Мафалда е родом от там, а татко й има корени в Майорка, писа България Днес.За разлика от принц Кирил и Росарио, които са разграничени от няколко години, най-голямото им дете не желае грандиозна женитба. Булката и младоженецът възнамеряват допустимо най-интимна гражданска гала близки родственици и другари. Засега Мафалда и избраникът й няма да сключат църковен брак. Причината е, че принцесата е кръстена в Римокатолическата черква, а Марк е отгледан в Маронитската черква.

Избраникът на Мафалда е английски финансист от ливански генезис, с който певицата има връзка от осем години. Мафалда среща своя фаворит в Лондон. Двамата по-късно отпътуват за Бостън, където не престават университетското си образование. Внучката на Симеон Сакскобурготски е записана в влиятелния музикален лицей "Бъркли ". Марк учи компютърно инженерство в Харвард.



Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР