Внучката на Робърт Ф. Кенеди, Саоарс Кенеди Хил, почина в

...
Внучката на Робърт Ф. Кенеди, Саоарс Кенеди Хил, почина в
Коментари Харесай

Поредна смърт в семейство Кенеди - почина 22-годишната внучка на Робърт Ф. Кенеди

Внучката на Робърт Ф. Кенеди, Саоарс Кенеди Хил, умря в имението на Кенеди в Хианиспорт, Масачузетс. Кенеди Хил е била на посещаване при баба си, вдовицата на Робърт Ф. Кенеди, Етел Кенеди, оповестява " Ню Йорк Таймс ". Починалата е щерка на Кортни Кенеди Хил и Пол Майкъл Хил.

22-годишната е изучавал връзки в Бостънския лицей и е била вицепрезидент на колежаните демократи. " Светът през днешния ден е по-малко хубав ", разяснява 91-годишната Етел Кенеди.

В изказването на фамилията не се оповестяват причина за гибелта.

" По-рано през днешния ден следобяд полицията в Барнстейбъл реагира в резиденция на Марчанд Авеню в Хианиспорт за известия за умрял. Продължава следствието от щятски детективи и от Барнстейбъл, назначени към окръжната прокуратура ", изяснява Тара Милтимор, асистент областен прокурор.

Според локални медии, служители на реда и спасители незабавно потеглят към мястото. Радиосъобщения демонстрират, че първите пристигнали считат, че жена е със сърдечен арест и е откарана в болница Кейп Код в Хианис, където е оповестена за умряла, оповестява " Таймс ".

Лица, близки до фамилията на Кенеди, разясняват пред " Таймс ", че младата жена е умряла от свръхдоза.

Докато е в гимназията, Кенеди Хил написа за битката си с депресията и психологичните болести за студентски вестник през 2016 година

" Депресията се вкопчи в мен при започване на междинните ми учебни години и ще бъда с мен до края на живота ми. Въпреки че бях най-вече щастливо дете, само че изпитвах пристъпи на дълбока горест ", написа тогава тя.

Имението в Кейп Код, където отсяда Кенеди Хил, в началото е дом на главата на рода Кенеди Джоузеф П. Кенеди. То е място за събиране на грандиозния клан Кенеди от генерации, а някогашният президент Джон Ф. Кенеди употребява имението като летен Бял дом. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР