Внучката на пророчицата Ванга – Димитрина Митрева омъжи дъщеря си

...
Внучката на пророчицата Ванга – Димитрина Митрева омъжи дъщеря си
Коментари Харесай

Внучката на Ванга омъжи дъщеря си

Внучката на пророчицата Ванга – Димитрина Митрева омъжи щерка си Кристина. Сватбената гала се състоя в Благоевград, а празненството за гостите бе отвън града в парк Бачиново.

Избраникът на сърцето на Кристина е Владислав Пашалиев, който също е от Петрич, само че живее в Благоевград и неотдавна се вля в редиците на Министерство на вътрешните работи и стартира работа като служител на реда. Двамата млади получиха благословия персонално от дъщерята на Ванга –Венета, която пристигна от Петрич за сватбата. Венета е отгледана от мъничка от пророчицата Ванга и е известна с това,че страни от всемирски изяви и не дава изявленията.

За сватбата си Кристина получи скъп подарък- златна монета, която се предава в рода на Ванга. Пророчицата в миналото я дала на своята щерка, Венета я е дала на Димитрина и в този момент монетата светиня отива в фамилията на хубавата Кристина. Булката пък даде обещание,че ще съблюдава традицията и ще я съобщи на своите деца.

Внучката на Ванга – Димитрина е известна с това,че прави необикновено красиви цветя от хартия. За сватбената гала на щерка си тя бе трансформирала входа на ресторанта във вълшебна градина от цветя, които е работила месеци наред.Сватбата на Кристина и Владислав се трансформира в едно от най-големите всемирски събития в района.
 img_0085  img_0180  img_0168  img_0005  img_0074  img_0059  img_0238  img_0201  img_0192  img_0036  img_0050  img_0007
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР