Внучката на кралица Елизабет II принцеса Юджини се омъжи днес

...
Внучката на кралица Елизабет II принцеса Юджини се омъжи днес
Коментари Харесай

Британската принцеса Юджини се омъжи за търговец на вино

Внучката на кралица Елизабет II принцеса Юджини се омъжи през днешния ден за търговец на вино в Уиндзор на фона на недоволства за цената на тържеството и с явен блян за повтаряне на магията, съпътствала предходни сватби в фамилията, съобщи Агенция Франс Прес.

Принцеса Юджини (28 г.) и Джак Бруксбанк (32 г.) - човек от простолюдието, само че имащ другари със синя кръв, размениха клетви в параклиса „ Сейнт Джордж “ в Уиндзорския замък. След като двамата бяха оповестени за брачен партньор и брачна половинка, италианският тенор Андреа Бочели изпя „ Аве Мария “.

Принцеса Юджини  бе с бяла рокля с деколте и шлейф, тиара със зелени скъпоценни камъни и обеци в звук, само че е без воал.

На церемонията участваха кралица Елизабет Втора и брачният партньор й принц Филип, принц Чарлз, родителите на булката - херцозите на Йорк принц Андрю и Сара Фъргюсън, сестрата на булката принцеса Биатрис, принцеса Ана, принц Едуард, принцовете Уилям и Хари със съпругите си и други членове на английското кралско семейство.

Сред 850-те поканените има и звезди, по-известните от които са Роби Уилямс, Дейвид и Виктория Бекъм, Джордж Клуни, Деми Мур, Кейт Мос.

Според медиите сватбата на принцеса Юджини, която е 9-а подред за заместничество на трона, коства съвсем 2 милиона паунда (2,3 млн. евро). Вестници настояват, че непотребни разноски е можело да бъдат спестени, в случай че принцесата не е настояла да има шествие с карета, теглена от коне, към Уиндзор, както на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл през май.
Булчинската рокля на принцесата е дело на английските дизайнери Питър Пилото и Кристофър де Вос, които основаха марката  „ Питър Пилото “ през 2007 година Тоалетът е с деколте, което обгръща раменете и се спуска по гърба, преливайки в шлейфа. Това било особено условие на принцесата, претърпяла интервенция от сколиоза на 12-годишна възраст. Принцесата носеше тиара със смарагди, която ѝ била предоставена за случая от Елизабет Втора. Украшението е направено през  1919 година от платина, като на него са инкрустирани бели и розови диаманти и шест смарагда от всяка страна.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР