Внучката на големия Тодор Колев – талантливата Теодора Кулева, бе

...
Внучката на големия Тодор Колев – талантливата Теодора Кулева, бе
Коментари Харесай

Чистачка обра внучката на Тодор Колев

Внучката на огромния Тодор Колев – надарената Теодора Кулева, бе ограбена от чистачка в дома си. Жената, на която Теди доверила хигиената на жилището си, отмъкнала злато на стойност към 5000 лева. 

За грозната обстановка сигнализира самата Теодора с пост в персоналния си профил във Facebook, където написала:

„ ‼️КРАДЕЦ‼️ Моля, другари, споделяйте, тъй като нямам различен късмет, полицията е доста мудна! Тази жена влезна да работи като чистачка при мен и ме ограби! Открадна златна солидна гривна 24 к. Заедно с два синджира – един с кръст и един с Богородица. Златото беше на висока стойност! След като се свързах с щерка ѝ и с нея, тя призна за кражбата и сподели, че ги е взела, без да желае, само че към този момент ги е изхвърлила на боклука! След тези неистини съумях да намеря други нейни жертви, от които е крала огромни суми пари! Моля, споделяйте и в никакъв случай не я взимайте на работа! “.

Към написаното е прикован и профилът на въпросната чистачка в обществената мрежа. За грозната преживелица описват от „ Телеграф “, откъдето се свързват с Теодора, която с болежка разкрива, че златото й е завещание и сантимент:

„ Част от това злато ми е завещание от баба и дядо. От един златен наполеон на дядо ми е направена гривната по поръчка. Съветвам хората доста да се пазят от Йорданка Герина, която към момента продължава да работи при други хора. Избира си клиенти с благоприятни условия. Има и други ограбени. Свързах се с друго момиче, шефка на адвокатска фирма, където тя е чистила и оттова е изчезнала огромна сума пари. Първоначално даже е бил уволнен чиновник от адвокатската фирма, след което се схваща, че тя е забъркана “, споделя актрисата.

В понеделник тя и останалите завлечени от чистачката ще пуснат тъжба в полицията, а Теодора разполага и със запис.

 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР