Внучка продава апартамент в София с все баба си, пише

...
Внучка продава апартамент в София с все баба си, пише
Коментари Харесай

Промоция! Внучка продава апартамент в София с все баба си /снимка/

Внучка продава апартамент в София с все баба си, написа Телеграф. Девойката желае да ѝ броят за жилището и старата жена Евро 55 000.
„ Здравейте, продавам 2-стаен апартамент (58 кв. м. чиста площ) в Надежда 4 за €55 000, само че с право на прилагане на баба на 84 год. ”, гласи офертата във Facebook.
Обявата на момичето провокира бурна реакция измежду потребителите на обществената мрежа. И до момента в който едни шеговито подмятат дали ще пречат, в случай че се нанесат краткотрайно в оповестения за обмен апартамент, други се възмущават от решението на девойката да го пусне за продажба.
„ Това е несериозно бабата ви го е трансферирала и вие желаете да го продадете и да оставите бабата. Срам и срам. Тя ви го е трансферирала с право на прилагане. БЕЗСРАМНИЦИ ”, „ Е по какъв начин по този начин ще продадете жилището на дамата с нея вътре? Това да не е движимост. Женичката е стара и се допуска, че има потребност от грижи вместо нови притежатели на жилището и. Ужас и позор ”, „ Доста безскрупулно и нечовешко! ”, „ В шок съм! Явно желаете да вземете парите за нещо, което не е ваше! “, гневят се интернет потребителите.
„ Най смешната публикация, която съм виждал, бабата го е преписала и тея 2000 набор да бързат да го продадат ”, „ Ако бабата се омъжи??? Ако е като внучката... Кво вършим тогава? Ще го купим 7 ще чакаме 10 година бабата да почине и да си употребяваме жилището???? По-МАЛОУМНА публикация не съм срещала! ”, пък се палят други.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР