Внучка на легендарния американския политик Робърт Кенеди е била открита

...
Внучка на легендарния американския политик Робърт Кенеди е била открита
Коментари Харесай

Внучка на Робърт Кенеди е починала от свръхдоза?

Внучка на именития американския политик Робърт Кенеди е била открита мъртва в фамилния дом в Хиянис порт, щата Масачузетс, съобщи Би Би Си.

Тялото на 22-годишната Сърша Кенеди Хил е било открито през вчерашния ден от служителка по поддръжка на жилището. Официалната версия за гибелта на студентката по публицистика към момента не е оповестена.

Според английската медия най-вероятно е ставало дума за самоубийство. Би Би Си напомни по какъв начин Хил преди две години е написала в студентски вестник за своята тежка меланхолия.

Лондонският в. Дейли мейъл, цитирайки свои източници, стартира догатката, че повода за кончината на Сърша е била свърхдоза опиати.

Семейството посредством свои представители е помолило за конфиденциалност.

Сърша е дете на дъщерята на Робърт Кенеди - Кортни и Пол Майкъл Хил.

Това е следващата покруса в политическия клан. През юли са се навършили 20 години от самолетната злополука, при която е умрял синът на убития през 1963 година президент на Съединени американски щати Джон Кенеди – Джгон Кенеди младши.

Робърт, брат на 35-ия държавен глава на Съединени американски щати, е погубен през 1968 година по време на акцията си за Белия дом.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР