Вносните превозни средства се натрупват в европейските пристанища, превръщайки ги

...
Вносните превозни средства се натрупват в европейските пристанища, превръщайки ги
Коментари Харесай

Европейските пристанища се превърнаха в „паркингове“, тъй като вносът на превозни средства се натрупва

Вносните транспортни средства се натрупват в европейските пристанища, трансформирайки ги в „ паркингове “, до момента в който автомобилните производители и дистрибуторите се борят със забавянето на продажбите и логистичните усложнения, в това число липса на водачи на камиони.

Ръководителите на пристанищата и автомобилната промишленост показаха натрупването на китайски електрически коли като една от водещите аргументи за казуса, като някои компании резервират слотове за доставка, без да поръчват по-нататъшен превоз. В други случаи производителите на коли като цяло се борят да поръчват камиони заради неналичието на водачи и съоръжение за напредване на транспортните средства.

„ Дистрибуторите на коли от ден на ден употребяват паркингите на пристанището като хранилище. Вместо колите да се складират при дилърите, те се събират в автомобилния терминал “, сподели пристанището на Антверпен-Брюж, чието пристанище в Зеебрюге е най-натовареното пристанище в Европа за импорт на коли. „ Всички огромни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР