Вносителят на Ауди за България, фирма Порше БГ, е официален

...
Вносителят на Ауди за България, фирма Порше БГ, е официален
Коментари Харесай

Алберт Попов, Радо Янков и Владимир Зографски получиха подаръци от Audi

Вносителят на Ауди за България, компания " Порше БГ ", е формален сътрудник на БФСки от 2009 година Българските звезди на снежните спортове Алберт Попов, Радослав Янков и Владимир Зографски получиха дарове - по един Audi Q5 40 TDI, 190 кс с равнище на съоръжение Sport, в разумния за дисциплините им екстериорен цвят Glacier White Metallic.
Второтото потомство на бестселърът Audi Q5 се характеризира с пътно държание, което съчетава няколко качества, считани по принцип за взаимно изключващи се - автомобилът е очебийно състезателен и по едно и също време с това доста удобен с помощта на новото окачване. Audi Q5 впечатлява с несметно място в пътническия салон и богати благоприятни условия за транспортиране на разнообразни товари. Облегалките на задните места могат елементарно да бъдат сгънати, като по този метод вместимостта на багажника се усилва до 1.550 литра. Големият, тъничък 8.3-инчов пъстър екран се отличава с чудесна нагледност и интуитивно ръководство на функционалностите.
" Пожелаваме сполучлив старт на състезателите, победи в надпреварите и на първо място несъмнено и надеждно пътешестване с новите коли Audi " сподели бранд мениджъра на Ауди, Лъчезар Георгиев.
Ангажиментът на марката със зимните спортове е продължение на обвързаността на Audi и ски спорта в международен мащаб.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР