Вниманието на Rager е насочено към внимателно наблюдение на представянето

...
Вниманието на Rager е насочено към внимателно наблюдение на представянето
Коментари Харесай

Крипто анализатор отправя предупреждение за Етериум – какво да очакваме?

Вниманието на Rager е ориентирано към деликатно наблюдаване на представянето на Етериум по отношение на Биткойн (ETH/BTC) посредством разбор на графиките.

Анализирайки обстановката, Rager показва, че двойката ETH/BTC продължава да демонстрира продължителна низходяща наклонност, като при започване на този месец следи единствено мимолетни признаци на възобновяване.

Той отбелязва: “С изключение на къс тридневен напредък при започване на януари, представянето на ETH по отношение на BTC не е удобно за забележителен интервал от време. Низходящата наклонност се резервира, в случай че Етериум не показва резистентност – обстановка, която не е подкрепена от забавянето на утвърждението на спот ETF. ”

През миналата седмица Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища на Съединени американски щати (SEC) реши да отсрочи решението си по настояването на Grayscale да преобразува своя Етериум концерн (ETHE) в ETF. Подобни дейности са подхванати и в отговор на заявката на фондовата борса Nasdaq за листване и търговия на iShares Етериум тръста на BlackRock, написа

Въпреки краткосрочните опасения, Rager поддържа позитивна дълготрайна вероятност за пазарите на криптовалути, като планува траектория, в която крипто активите ще доближат по-високи оценки и ще навлязат във фаза, която той разказва като релативно постоянна, надхвърляща актуалните пазарни разтърсвания.

Обсъждайки евентуалната смяна, анализаторът акцентира, че фокусът евентуално ще се реалокира от стандартните “крипто игри ” към сферата на висококачествения гейминг в границите на крипто пространството. Очаква се появяването на авторитетни игри да оформи този пазар и промишленост. Все още не всички тези игри не са се появили на пазара, само че тяхната премиера е неизбежна през 2024 година

Outside a quick 3 day bounce in early Jan, hasn`t been a great trade against in a long time

Downtrend continues unless ETH can show strength, the spot ETH delay certainly did not help the case
— Rager (@Rager)
Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР