Внимание, в текста има спойлери за финала на сериала SuccessionВ

...
Внимание, в текста има спойлери за финала на сериала SuccessionВ
Коментари Харесай

Succession: Всички са пожертвани в борбата за наследство - дори победителите

Внимание, в текста има спойлери за финала на сериала " Succession "

В продължение на пет години феновете на " Succession " чакаха, с цел да схванат отговорът на един въпрос: кое от децата на предприемача Логан Рой ще застане отпред на страховитата му медийна империя? Оказа се, че от самото начало са си задавали неверния въпрос.

Финалът на сериала постави края на мрачната приказка за семейство Рой, в центъра на която са бизнес игрите, лъжите и надцакванията за доста много пари.

Но “Succession ” в никакъв случай не е бил сериал за проблемите на свръхбогатите и сподели, че те неизбежно могат да станат и наши. Това, което на пръв взор наподобява като сюжет към безскрупулни предприемачи в техния корпоративен свят, в действителност e история за човешката драма.

Финалният епизод най-сетне отговори по страховит и ужасяващ метод на най-дългоочаквания въпрос: кой ще бъде наследникът?

Но се оказа, че с разгадаването му за героите следва цяла верига от други проблеми. Напрегнатият 90-минутен край оставя на фена чувството за още.

Още малко от историята. Още един епизод. Още един сезон. А възприятието несъмнено е опияняващо - тъкмо като жаждата за власт.

Продължението на текста съдържа спойлери за последния епизод на сериала

Накрая всички герои умират. Не безусловно, само че сигурно духом. Никой от тях не получава щастливата развръзка да реализира амбициозните си цели.

Коварният предприемач Лукас Матсън предлага по този начин стремежи пост на изпълнителен шеф на Том. Сделката изправя тях двамата против триото Рой в финален и под напрежение избор на акционерите, които на процедура ще решат при кого ще отиде властта. Така историята се връща там, от кое място стартира в първи сезон - с тройна игра за завещание сред членовете на семейството.

Този път те вземат решение да играят дружно. Кендъл се съюзява с брат си Роман и сестра си Шив - тъкмо както вършат и в самото начало на сезона. Те обаче повтарят същите неточности и се връщат към едни и същи спорове, които ги удрят като бумеранг. Кендъл продължава да повтаря, че точно той би трябвало да оглави компанията. Роман се самообвинява за това, че постът не е негов. Големият поврат идва от Шив, която в последния миг взема решение да гласоподава против брат си и на процедура продава фамилния бизнес на Матсън.

`Кадър
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР