Внимание! Текстът може да съдържа спойлери. А може и да

...
Внимание! Текстът може да съдържа спойлери. А може и да
Коментари Харесай

Новият сезон на Бриджъртън идва, а ето какво най-вероятно ще се случи в него

Внимание! Текстът може да съдържа спойлери. А може и да не съдържа, към момента не знаем.

Като всеки прекрасен сантиментален филм, и първият сезон на Бриджъртън ни донесе благополучен край. Дафни и Саймън се събират, женят се, вършат секс нявсякъде. Какво тогава можем да чакаме от втория сезон на сериала?

Виж още: " Дневникът на една кучка ": Как да спечелиш един мъж със личните му номера!

Трейлърът ни споделя, че Бриджъртън се завръща в края на март, само че постоянно можем да погледнем към книгите, с цел да забележим какво ще се случи. Или най-малко по този начин беше с първия сезон, който беше основан на първата книга. Ако се следва същата скица, евентуално фокусът ще е върху Антъни Бриджъртън. 

Ако следваме историята на книгите, евентуално връзката на Дафни и Саймън ще остане на назад във времето. Най-вероятно Антъни ще търси любовта, с която да сътвори свое семейство. 

Виж още: Тези холивудски звезди крият влиятелни дипломи от топ университети! Кой, къде и какво е учил 

Във втората книга от сагата се появява Кейт Шефилд - по-голямата сестра на дамата, за която Антъни би трябвало да се ожени. Кейт обаче не счита, че той е задоволително добър за дребната ѝ сестра и стартира история, сходна на тази сред Елизабет и Дарси от " Гордост и предубеждения " на Джейн Остин. 

Също по този начин ще се срещнем с Бащата Бриджъртън, Едмунд. Още в първия сезон стана ясно, че той е умрял, тъй че най-вероятно ще бъде " възроден " в спомените на брачната половинка му.

Виж още: Показа плочки и големи вежди: Емили Ратайковски отново скандализира 

В първия сезон на Бриджъртън имаше и много нови герои, които липсваха в книгата. Така че най-вероятно това ще се повтори.

Изображение: https://www.instagram.com/bridgertonnetflix/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР