Внимание: Спойлер! Ако не искате да знаете предварително какъв ще

...
Внимание: Спойлер! Ако не искате да знаете предварително какъв ще
Коментари Харесай

Спойлер: Елвира от „Ергенът“ издаде кой печели шоуто

Внимание: Спойлер! Ако не желаете да знаете авансово какъв ще бъде финалът на „ Ергенът “ и коя ще бъде победителката, не четете тези редове. Ако обаче сте любопитни, продължете напред.

Девственицата в „ Ергенът “ Елвира Далакова , волно или несъзнателно, разкри коя е победителката в шоуто. Макар и завоалирано, тя го направи посредством обръщение, което посвещава на Дениз в своята книга „ Вярвам в чудеса “.

„ Дениз, бъди все по този начин смела, тъй като смелите печелят в живота, а жертвите печелят единствено страдание “, написа Елвира. Фенове на „ Ергенът “ незабавно доловиха намека, а точно че Дениз е спечелила „ Ергенът “, с помощта на своята храброст, до момента в който спряганата за победителка Алекс Гърдева е спечелила единствено страдание. Тя непрекъснато е упреквана от останалите участници, че се прави на жертва пред Виктор и се пробва да го подкупи със сълзите си.

Че точно Дениз Хайрула ще е избраницата на „ Ергенът “, се заприказва още преди няколко седмици. Тя очевидно съумя да завоюва вниманието на Виктор и той не крие мощното си увлечение към нея.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР