Най-добрите оферти за готварски съдове и кухненски уреди Ninja в Amazon преди разпродажбата на Prime Big Deal Days

...
Внимание, купувачи: Amazon предлага оферти за готварски съдове и кухненски
Коментари Харесай

Внимание, купувачи: Amazon предлага оферти за готварски съдове и кухненски уреди Ninja преди разпродажбата на Prime Big Deal Days. Потърсихме в Amazon най-добрите оферти за задължителни кухненски уреди Ninja и открихме невероятни отстъпки за блендери, фритюрници и комплекти съдове за готвене, които можете да пазарувате в момента.

Свързани: 

Готварските съдове и малките кухненски уреди на Ninja са постоянно най-високо оценени в Amazon. Обмислете да се поглезите с многофункционален фритюрник, за да приготвяте най-хрупкавите замразени храни, или нов блендер, за да приготвяте вкусни смутита.

Продължете да четете, за да разгледате най-добрите оферти за кухненски уреди Ninja.

Най-добрите оферти на Amazon за готварски съдове и уреди Ninja

Започнете да пазарувате най-добрите оферти за комплекти готварски съдове Ninja, фритюрници и други точно сега преди разпродажбата на Prime Big Deal Days.

Въздушен фритюрник Ninja AF101 (4 кварта): $100 (23% отстъпка)

Експертът по хранителни науки Дженифър Палиан силно препоръчва този 4-литров фритюрник Ninja. „Това е страхотен размер, достъпен за качеството с ефективен изход и не заема твърде много място“, каза тя пред CBS Essentials. Тя не е единствената, която обича този въздушен фритюрник. Клиентите на Amazon дадоха на кухненската джаджа 4,8 звезди!

Тази кухненска джаджа може да достигне до 400 градуса. Разполага с четири програми за готвене, включително пържене на въздух, печене, претопляне и дехидратиране. Включените кошница и чиния за хрупкавост могат да се мият в съдомиялна машина.

Този уред Ninja вече се продава в Amazon. Вземете го за $100 (обикновено $130).

Защо харесваме въздушния фритюрник Ninja AF101:  

Този препоръчан от експерти въздушен фритюрник е чудесен за начинаещи.
Няма да заема много място.
$100 в Amazon

Професионален блендер Ninja: $80 (20% отстъпка)

Този блендер от 72 унции може да се похвали с 4,7 звезди в Amazon. Той разполага с мощност от 1000 вата с технология за раздробяване на лед, което го прави идеален за смутита. Предлага се с ръководство за рецепти с 25 рецепти, вдъхновени от главния готвач.

"Най-накрая блендер за хора, които просто се нуждаят от добър, лесен за работа блендер. Нищо изискано, но силен и ефективен двигател за всичко, от което се нуждая, за да смеся или накълцам. Лесен и бърз за използване за смутита." написа един клиент на Amazon.

Вземете професионалния блендер Ninja сега с 20% отстъпка в Amazon.

Защо харесваме професионалния блендер Ninja  

Този препоръчан от експерти въздушен фритюрник е чудесен за начинаещи.
Няма да заема много място.
Рецензенти съобщават, че се почиства лесно.
$80 в Amazon

Премиум комплект съдове за готвене Ninja Foodi NeverStick от 12 части: $340 (15% отстъпка)

Ако имате нужда за да актуализирате кухненските си съдове за готвене, помислете за този високо оценен комплект от 12 части от Ninja. Той включва комбинация от тигани, тенджери, тигани за соте и тенджери в различни размери. Всички тенджери и тигани, включени в комплекта съдове за готвене Ninja от 12 части, са незалепващи, подходящи за фурна и имат покритие, устойчиво на надраскване.

Този комплект също така е страхотен подарък за сватба, подарък за нова къща или стартов комплект за нов апартамент.

„Те са страхотни! Определено си заслужават парите“, един рецензент на Amazon. „Купих много тигани с незалепващо покритие и след няколко употреби те вече не са с незалепващо покритие. Имам ги от две седмици и ги използвам многократно и всеки път казвам на съпруга си колко много ги обичам.“

Защо харесваме премиум комплекта съдове за готвене Ninja Ninja Foodi NeverStick от 12 части:

Комплектът от 12 части има всичко необходимо, за да сготвите всичките си есенни любими неща. Капаците, дръжките и незалепващото покритие са всичко безопасен за готвене до 500 градуса. Частите на съдовете за готвене имат устойчива на надраскване твърдо анодизирана външна част. $340 в Amazon

Кухненска система Ninja Mega: $160 (20% отстъпка)

Тази кухненска система има всичко необходимо за смутита, дресинги, дипове и други. Каната за блендер от 64 унции включва технологията за пълно раздробяване на Ninja за лесно смесване на лед и замразени храни. Системата се предлага с две чаши Nutri Ninja от 16 унции. Чашите се предлагат с капаци за изнасяне.

Системата включва кухненски робот, оборудван с режещо острие и допълнително острие за тесто, което според Ninja може да замеси до 2 килограма тесто за 30 секунди.

В момента е с 20% отстъпка в Amazon.

Защо харесваме кухненската система Ninja Mega:

Включва всичко необходимо за приготвяне на вкусни смутита и замразени напитки. има четири функции: смесване, смесване, смачкване и еднократно сервиране. Системата е спечелила 4,7-звезден рейтинг на Amazon с над 38 000 отзива. $160 в Amazon

Свързано съдържание от CBS Essentials 

Най-добрите коледни подаръци под $50 през 2023 г. Този прекрасен комплект съдове за готвене от 24 части от The Pioneer Woman е идеалното есенно надграждане на кухнята
Как да смените телефонния оператор : Днешните най-добри оферти за Apple iPhone 15 Футболна седмица в понеделник вечер 3: Как да гледате Лос Анджелис Рамс срещу Синсинати БенгалсНай-добрите оферти за маска за лице N95 налични сега
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР