Внезапно преди близо месец си е отишла съпругата на Кръстю

...
Внезапно преди близо месец си е отишла съпругата на Кръстю
Коментари Харесай

Черна прокоба. Ето какво погуби жената на Кръстю Лафазанов

Внезапно преди близо месец си е отишла брачната половинка на Кръстю Лафазанов. Черната новина артистът е пазил в загадка от 24 септември до първата седмица на октомври, когато във фейсбук околните ѝ разгласиха жалейка. Елена Начева е издъхнала единствено на 61 години след тежко боледуване. Нейни другари са в ступор от гибелта ѝ и споделят странни съвпадения към нещастието.

Родената в Бургас Елена в действителност е била съученичка на починалата поетеса Петя Дубарова. Двете са били близки приятелки от класната стая, преди Дубарова да отнеме живота си, още ненавършила 18, по изключително драматичен метод. 42 години след гибелта на надарената бургазлийка аргументите за самоубийството ѝ към момента не са до дъно изяснени. Миналата година пък от този свят си потегли и друга съученичка и другарка на Петя и Елена – естрадната легенда Ваня Костова. Звездата на обичаната от генерации музикална групировка „ Тоника “ умря ненадейно и ненадейно точно на Гергьовден през 2021 година Колегите ѝ бяха в потрес от нейната гибел, защото преди този момент тя имала дребни здравословни недоволства, само че не била никога в тежко положение и нищо не подсказвало, че това са последните ѝ земни мигове. Така ненадейно си отпътувала и брачната половинка на Кръстю Лафазанов. Нейни съученици споделиха в обществените мрежи, че като че ли поличба тегне над звездите от тяхното потомство.

Само преди две седмици Елена и Кръстю бяха посетители в предаването „ На кафе “ на Гала, където анонсираха собствен общ комедиен театър и говореха с обич един за различен, споделяйки какъв брой е прелестно да работиш един до друг с индивида, който обичаш. По нищо не личеше, че брачната половинка на комика се е борила с тежко заболяване.

Eлена Начева също беше известна актриса, а точно ВИТИЗ е мястото, където пламва любовта им с Лафазанов. Завършва актьорско майсторство за куклен спектакъл с випуск 1985. Театралната ѝ кариера стартира същата година в ролята на циганката в „ Чувалът с картофи “ в Добричкия куклен спектакъл „ Дора Габе “. Филмовия си дебют прави през 1988 година в лентата „ Забранено за възрастни “, където играе учителката. От 1998 година Елена работеше в спектакъл „ Ела “ в София, на който беше притежател, в Народния спектакъл и на редица други места.
Заедно с Лафазанов имат две деца. Дъщеря им Елица ги подари с две внучета от брачна половинка ѝ Радостин. Баткото се роди в средата на 2016 година и носи името на своя дядо, а по-малката му сестричка – две години по-късно.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР