Внезапно почина най-коментираният кърджалийски бизнесмен, преминал през много перипетии в

...
Внезапно почина най-коментираният кърджалийски бизнесмен, преминал през много перипетии в
Коментари Харесай

МИСТЕРИЯ! Внезапна смърт застигна наш известен бизнесмен с рискови инвестици – Енвер. Открит е в…

Внезапно умря най-коментираният кърджалийски предприемач, минал през доста премеждия в Турция – Енвер Мехмед Енвер. Пред първа копка в Кърджали бе огромна жилищна постройка в централата част на Кърджали, в която той е с огромен дял.
50-годишният Енвер Енвер е умрял през уикенда, погребението е било в Истанбул. „ Почувствал се зле, само че споделил на околните си, че може и самичък да се придвижи до незабавен медицински център. Починал е в автомобила си “, споделиха пред 24rodopi.com земляци на Енвер от село Стремци.
Напоследък предприемачът рядко си идвал в родния край, само че двете компании, на които е шеф, развиват активност. Енвер Енвер е съучастник в три български компании.
За последно е бил в Кърджали преди месец по отношение на идния строеж на жилищно-търговска постройка.
Енвер нашумя преди години като „ пробил в търговията с дънки край Босфора “. Изненадващо, след рисково вложение в парцели, страната запорира сметките му и той загуби имущество за към 4 милиона $.
„ Преодоля това тежко тестване, беше стъпил на крайници и бизнес начинанията му още веднъж даваха положителни резултати, само че животът е подобен – случи се най-лошото “, уточни негов другар от Кърджали.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР