Внезапната смърт на Джордж Гилби на 40 години разтърси феновете

...
Внезапната смърт на Джордж Гилби на 40 години разтърси феновете
Коментари Харесай

Трагичната последна публикация на Джордж Гилби след „работи усилено, за да преобърне живота си“

Внезапната гибел на Джордж Гилби на 40 години раздруса почитателите на Gogglebox, като хиляди се обърнаха към обществените медии, с цел да споделят сърдечната си тъга от новината. И по-малко от ден след гибелта му, последната му обява в Instagram има ново значение.

Три седмици преди да загине при случай на работното място, 40-годишният показа фотография на своята обичана щерка, Амели, в формалния му акаунт, следван от близко от 7,3 хиляди почитатели. В този черно-бял кадър, прибавен към неговия канал на 6 март 2024 година, седемгодишната щерка на Джордж може да се види да стои на стълбище и да гледа през рамо с букет цветя в ръце.

Джордж озаглави поста с поредност от три разнообразни емотикони - усмихнато лице, друго, изпращащо целувка и алено сърце, с цел да го приключи, доказвайки любовта си към Амели с елементарен жест. Гордостта на финалиста на Celebrity Big Brother за щерка му е явна през годините, като Джордж постоянно споделя фотоси на дребната си щерка, която споделя с Джема Кон...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР