Внезапната реакция на двореца Кенсингтън на бурята за редактиране на

...
Внезапната реакция на двореца Кенсингтън на бурята за редактиране на
Коментари Харесай

Реакцията на Двореца на колене към скандала със снимки на Кейт Мидълтън „липсва достойнство“, предупреждава кралски експерт

Внезапната реакция на двореца Кенсингтън на бурята за редактиране на фотоси на Кейт за Деня на майката „ липсва достолепие “, твърди кралски специалист.

Кралското семейство беше погълнато от личната си пиар стихия, откакто неделната обява от двореца Кенсингтън включваше фотография с редица странни детайлности. Редица огромни прес-организации по-късно обществено оповестиха „ уведомление за заличаване “ на изображението, базирайки се на опасения, че е било манипулирано.

Кралският коментатор Ричард Фицуилямс означи, че принцесата на Уелс е била забелязана в понеделник на задната седалка на кола със брачна половинка си, до момента в който той напуща Уиндзор, с цел да пътува до Лондон за два обществени уговорката. 42-годишната Кейт беше на път за „ частна среща “ и не е придружила Уилям обществено, несъмнено.

Г-н Фицуилямс сподели, че счита, че тази „ неочаквана поява “ не е подобаващата реакция на ред над редактираното изображение, издадено за отбелязване на Деня на майката. Кралският специалист сподели: „ Когато ж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР