Внезапната поява на Явор (Юлиян Малинов) в курорта Албена провокира

...
Внезапната поява на Явор (Юлиян Малинов) в курорта Албена провокира
Коментари Харесай

Явор вдига залога в „All Inclusive”

Внезапната поява на Явор (Юлиян Малинов) в курорта Албена предизвика огромни изненади за някои от героите в идващия епизод на „ All Inclusive ” този петък по NOVA. Пламен (Любен Кънев) добре познава ски инструктора от зимната им отмора в Банско и няма доста приятни мемоари от него. Научавайки, че преди време Явор е бил първата обич на неговата брачна половинка Елена (София Маринкова), Пламен едвам съумява да преодолее ревността си. По подигравка на ориста този път функциите се обръщат, тъй като Явор се оказва гадже на Лили (Елена Василева) – аниматор и барманка в курорта. Неволно основаният любовен триъгълник, в който попада Пламен, му се коства неуместен, само че ще го сложи в непредвидена въртележка от събития.

Парушев (Петър Калчев) е същински комплициран откакто схваща, че тъкмо Марина (Яна Огнянова) е мистериозният зложелател, който толкоз време търсят. Той взема решение да резервира в загадка флирта си с горещата русокоска, тъй като се опасява от реакцията на своя съучастник Емил (Явор Борисов). Ситуацията се усложнява още повече, когато Марина изисква от влюбения Йордан да играе двойна игра, с цел да го трансформира в своето скрито оръжие за унищожаването на конкурентния бар „ Виктория “. Ще се поддаде ли Парушев на чаровната манипулаторка или съвестта му ще се окаже по-силна?

Чефо (Любомир Бъчваров) и Е вдокия (Нели Монеджикова) са мощно обезпокоени от държанието на дребната Стефани (Дебора Жечева), която откриват гримирана и облечена като жена. Провалената среща на Стефи и опитът й да подражава на огромните девойки плашат нейния дядо и двамата с Евдокия са подготвени да вземат крайни ограничения. Те прибират при себе си дребната, която би трябвало да остане с тях до края на почивката. Другите малчугани от детската тайфа не са съгласни с „ наказването “ и търсят метод да спасят своята другарка от скуката при възрастните. Какво са намислили и ще сработи ли хитрият им проект да върнат Стефани назад във радостната компания?

Боян (Димитър Живков) и Надя (Йоанна Начева) към този момент са изтощени да крият връзката си от всички и вземат решение да огласят тайната. Но би трябвало да го създадат в точното време, на точното място и то със специфичен метод, тъй като Надя чака опозиция от страна на своето семейство, поради разликата във възрастта им. Има ли съображение да се тормози дъщерята на Чобанови, ще съумеят ли влюбените да поднесат тази информация по най-подходящия метод и каква голяма изненада ги чака в хотела, ще стане ясно в новия епизод на „ All Inclusive ” този петък от 20:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „ All Inclusive “ във и на на сериала. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в, след излъчването им в ефир.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР