Внесохме в ЦИК 8088 подписа от съмишленици, които подкрепят явяването

...
Внесохме в ЦИК 8088 подписа от съмишленици, които подкрепят явяването
Коментари Харесай

Надежда с 8088 подписа в ЦИК, още чака ПП

Внесохме в ЦИК 8088 подписа от съидейници, които поддържат явяването ни на изборите. Осмицата е знак на равновесие и резистентност. Това е израз на нашето предпочитание и нашето виждане, че в България би трябвало да има разсъдък в политиката и стабилно ръководство. Ние събирахме подписите навън, измежду хората. Така ясно чухме техните стремежи – да довършим започнатото и да осигурим едно устойчиво ръководство на страната.

Това съобщи някогашната към този момент министърка на правораздаването Надежда Йорданова, член на изпълнителния съвет на “Да, България ” при внасянето в Централната изборна комисия на документите за регистрация на обединението “Демократична България ”.

Коалицията бе показана още от Кристина Петкова, зам.-председател на ДСБ, сътрудника й Стоян Михалев, член на Националното управление на партията и Добромира Костова,  съпредседател на “Зелено придвижване ”.

Желанието на “Демократична България ” за общо явяване на изборите с “Продължаваме Промяната ” е ясно декларирано, разясни Надежда Йорданова и добави:  “На ход са сътрудниците от Политическа партия. България има потребност от огромно обединяване, което да съставлява протестиращите от 2020 година ”.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР