Внесохме искането за оставка на Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев

...
Внесохме искането за оставка на Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев
Коментари Харесай

Нинова: Напускаме НС, докато Главчев не подаде оставка. Алармираме ЕС за грубото погазване на демокрацията

Внесохме настояването за оставка на Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик.... към профила. Още през днешния ден ще желаяме среща с всички посланици на страните от Европейски Съюз.

Това разгласи на конференция в коридорите на Народното събрание водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила. "Вчера беше доста значим ден, обвързван с българското председателство на Европейски Съюз. Кристиан Вигенин Кристиан Вигенин е секретар на ПГ на "БСП за България " и... към профила трябваше да предложи в пленарна зала декларация, в която заявявахме, че ще подкрепим дейностите на ръководещите по време на българското председателство. Ние сме поели този ангажиментМинути преди тази декларация Димитър Главчев в профил водача на най-голямата опозиционна мощ. С тези си дейности ГЕРБ внасят и нагнетяват напрежение преди българското председателство на Европейски Съюз. Те минират националното единодушие. На срещата с посланиците ще ги осведомяваме за нашите цели при председателството и визията ни за бъдещето на Европейски Съюз. Ще сигнализираме също по този начин, че демокрацията в България се погазва жестоко. Налага се цензура върху непознати отзиви ", безапелационна беше Нинова.

"Напускаме Народното събрание до оставката на Галвчев. Ще участваме единствено в три съвещания. Те са: гласуването на оставката на Главчев, гласуването на бюджета и вота на съмнение. Ще си платим лобите за безучастие в съвещанията. Ще участваме в съвещанията на комисиите. През останалото време всички депутати от Българска социалистическа партия ще обикалят изборните си региони и ще провеждат срещи, освен с нашите членове и симпатизанти, а с всички жители ", разкри водачът на социалистите.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР