Внесеният от Делян Пеевски, Йордан Цонев и Хамид Хамид законопроект

...
Внесеният от Делян Пеевски, Йордан Цонев и Хамид Хамид законопроект
Коментари Харесай

Законопроектът срещу грабежа на КТБ парализира Костов и Христо Иванов! Лицето с 4-те подписа пред сериозен кошмар!

Внесеният от Делян Пеевски, Йордан Цонев и Хамид Хамид законопроект против вторичното плячкосване на КТБ нокаутира политическата мафия и долнопробните й прислужници. След като цяла седмица българският Фетуллах Иван Костов, шефът на политическата му полиция Атанасов, глашатайката им Стоянка Георгиева и медиите за черен пиар от агнешкия кръг " Капитал " бяха изпаднали в ступор, от политическото гробище изпълзя Христо Иванов.

Прочулият се с полагането на 4 разнообразни подписа под публични документи по времето, в което България имаше нещастието да й бъде правосъден министър, избълва великата нелепост, че задачата на оферти законопроект била да " сътвори инструментариум за придобиването на апетитни активи ".

" След като не съумяха с държавната машина да вземат " Дунарит ", в този момент пробват да пренасочат тези активи към нечии джобове ", изцепи се Иванов в една треторазрядна кабеларка.

В присъщия си смешен жанр Пинокио не поддържа нелепостите си с нито един логичен мотив или документ. И за какво да го прави, когато гостуванията му в bTV се трансформират в другарски соарета, в които неуместните въпроси са зарязани в килера на безочието.

Явно същинската му цел е била да оправдае финансовите потоци, които се изливат в бутиковата му фракция " Дай България ", която гласоподавателите изпратиха в небитието. Там където добродушно почиват политическите трупове на Костов и компания.

Законопроектът на Пеевски, Цонев и Хамид занапред ще разсича корупционните възли, с които Цветан Василев и приятелите му източиха могъщата допреди няколко години банка и я трансфораха в пирамида.

Истината за порочните финансови схеми занапред ще изважда нескрито злоупотребите с парите на вложителите и виновниците за ограбването им.

Това е и повода Цветан Василев, Костов, Атанасов, Радан и Пинокио да треперят от боязън. Скоро най-големите им кошмари ще оживеят, а вратите на пандиза ще се отворят необятно за тях!

Най-интересното занапред следва...

Ивайло КРАЧУНОВ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР