внесе жалба в БФС по повод отсъжданията на главния рефер

...
внесе жалба в БФС по повод отсъжданията на главния рефер
Коментари Харесай

Арда иска преиграване на мача с ЦСКА 1948

внесе тъжба в БФС във връзка отсъжданията на основния рефер на мача с 1948 Георги Давидов. От клуба формулираха претенциите си по този начин:

“Първо - още в 41-ата секунда футболистът на гостите употребява непозволено ръцете си и блъска непосредствено нашия състезател, без да играе с топката.

Второ - в 76-ата минута играе несъзнателно с ръка, падайки на тревата в резултат на неподходящите атмосферни условия, и при рухването си несъзнателно играе с топката. След това следват няколко разигравания, след които отбвлязва гол. Тук основният арбитър Георги Давидов употребява системата и анулира гола. Тук съгласно нас системата има проблеми, в резултат на което съдията не може да вземе вярно решение.
 Много ВАР, само че без голове - ЦСКА 1948 остана по-доволен в Кърджали Много ВАР, само че без голове - ЦСКА 1948 остана по-доволен в Кърджали
Трето - вратарят на 1948 неведнъж през срещата съзнателно забавяше подновяването на играта, когато топката излизаше в навън. Тези негови дейности останаха незабелязани от Георги Давидов, който даже и не му сподели жълт картон.

Съгласно член 21 (16) от Наредбата за шампионатите и шампионатите по футбол в системата на БФС за сезон 2021/22, официално нарушаване на разпоредбите, желаем СТК към БФС да вземе отношение според правилника и дуелът сред и 1948 да бъде преигран ”, написаха още от клуба от Кърджали.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР