Внасям искане до главния секретар на Министерския съвет да представи

...
Внасям искане до главния секретар на Министерския съвет да представи
Коментари Харесай

Сидеров атакува фронтално Симеонов - спасявал редник Цеко, можело да бъде сменен

Внасям искане до основния секретар на Министерския съвет да показа информация кой и по каква процедура е разрешил инспекциите по Черноморието и взела участие ли е полиция в тях.

Това е успокояване, не е война, тъй като вицепремиерът Валери Симеонов вкара закони, които убиват българския туристически бизнес. Не съм пратил Симеонов във властта, с цел да убива бизнеса, а да подвига приходите и пенсиите – не да „ утрепва” компании и стотици и стотици бизнесмени, сподели Сидеров. Ако той не може да се оправи с това (бел. ред. – повдигането на доходи), да признае и ще търсим различен човек, добави водачът на „ Атака”.
Сидеров разгласи и, че шефът на ОДМВР-Бургас Калоян Калоянов излъгал, че нямало служители на реда със Симеонов, който върви на инспекции. Доста хора са впрегнати да притискат българския бизнес, непознатият не се закача, добави водачът на „ Атака”, минавайки на обичаната си тематика за концесиите, които били над 560. Този петък, 27 юли, идва въпросът ми за златните концесии към господин Симеонов в парламентарния надзор – да покаже договорите и анексите към тях за златните концесии. Ако бях министър председател, щях да скапва тези концесии, сподели Сидеров, а Виктор Николаев му подсети, че не е министър председател, само че пък има „ само” двама вицепремиери в държавното управление.
Не знам кой е редови войник Киро и ние не сме правили, само че доста добре си припомням интервенцията по спасяването на редови войник Цеко, когато вицепремиерът Симеонов изнуди държавното управление за концесията в Банско в навечерието на Нова година, продължи Сидеров, съгласно който казусът с Национален парк „ Пирин” е образец за лобизъм.
Лидерът на „ Атака” уточни и, че Симеонов си е разрешил да свърже „ премиера Бойко Борисов” с Кирил Домусчиев. Ако не получим извинения дружно с сътрудника Николай Александров (бел. ред. – индивидът, внесъл текста в Закона за приватизация и следприватизационен надзор, с който се понижи на 5 години периода, в който приватизатор би трябвало да съблюдава съответен ангажимент по приватизационен договор), ще заведем правосъдни каузи за засегнатост и ще окуражим премиера Борисов и Данаил Кирилов (бел. ред. – ръководителят на правната комисия в Народното събрание, който сплоти текстовете за 5 години ангажимент по приватизационен контракт и това да важи със задна дата). Призовавам премиера Борисов да покаже кой е министър председателят и кой е вицепремиерът, да не се объркват хората, съобщи Сидеров.
Същевременно Сидеров разгласи, че било „ слабост” и „ политическа грешка” да се отстъпва за Закона за приватизацията и следприватизационен надзор. Той разгласи, че поради това щяло да има 300 млн. лв. загуба за страната – тъй като страната имала дял за толкоз в Българския морски флот (БМФ) и като банкрутирала компанията, а натам вървяло, такава загуба щяла да бъде нанесена. Сигурно желае някой да постави ръка на БМФ на безценица, допусна Сидеров. Той добави, че страната щяла да загуби 200 млн. лв., в случай че не бил признат новият Закон за горивата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР