ВМЗ даде на прокурор неизгоден договор. От оръжейницата съобщиха, че

...
ВМЗ даде на прокурор неизгоден договор. От оръжейницата съобщиха, че
Коментари Харесай

ВМЗ даде на прокурор неизгоден договор от времето на Никола Стоянов

ВМЗ даде на прокурор неблагоприятен контракт. От оръжейницата оповестиха, че той е подписан, когато отпред на борда е служебният министър на стопанската система.

ВМЗ даде на прокурор неблагоприятен контракт, подписан по времето, когато отпред на борда е служебният министър на стопанската система Никола Стоянов.

Ръководството на ВМЗ внесе в Прокуратурата сигнал за контракт, който всеки месец ощетява завода. Договорът е за транспорт на служащи на ВМЗ и е подписан по времето, когато служебният министър на стопанската система и промишлеността Никола Стоянов е ръководител на Съвета на шефовете на ВМЗ ЕАД, съобщи Българска телеграфна агенция.

Екипът, който пое ръководството на най-голямото държавно дружество у нас при започване на месец юни, завари редица смущаващи контракти, това е един от фрапиращите образци, оповестиха на конференция във ВМЗ-Сопот на 19 август ръководителят на Съвета на шефовете Мариян Йовчев, изпълнителният шеф Иван Иванов и заместникът му Георги Цветков.

" Тъй като сигналът към този момент е импортиран в Прокуратурата, нямаме право да посочваме конкретика ", обявиха от управлението на ВМЗ.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР