ВМРО зове за бързо разпускане на 47-ото Народно събрание и

...
ВМРО зове за бързо разпускане на 47-ото Народно събрание и
Коментари Харесай

ВМРО иска бързо разпускане на 47-ия парламент

ВМРО зове за бързо разформироване на 47-ото Народно заседание и назначение на длъжностен кабинет, който да отстоява твърдо българските ползи и да не позволява повече взаимни отстъпки!

Тази позиция изрази съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов след информацията за изявлението на ръководителя на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен пред македонския парламент, в което тя признава „ македонски “ език и еднаквост. Веселинов показва, че това е разследване на предателската политика на 47-ото Народно заседание, което подписа „ празен чек “ за еврочленството на Северна Македония, подкрепяйки така наречен френско предложение.

„ Няма подозрение, че македонският език е Ваш език... Затова в ревизираното предложение стои „ македонски език “ – без подготовка от Европейския съюз. Предложението почита също по този начин и Вашата национална еднаквост.... Двустранните въпроси, каквото е тълкуването на историята, не са изискване в договарянията. “ Тези думи на фон дер Лайен демонстрират ясно какъв брой неуместно постъпи България, отказвайки се от очевидната историческа истина. Някакви инцидентни користолюбци и техните (без)полезни идиоти либерали у нас приравниха историческата истина на национализъм и започнаха да громят всичко българско. Това е резултатът: в земята на Гоце и Даме някаква евролеля изяснява какво трябвало да е тълкуването на историята. На същия тоя Даме, дето споделяше, че ние сме българи и постоянно работим и ще работим за обединяването на българския народ. И на същия тоя Гоце, дето подсещаше, че сме българи и страдаме от една болест – разделянето, показва Искрен Веселинов.

Той разяснява още, че фарисеите на демократичното безродие се възползваха тъкмо от тази наша болест – и ни разделиха в допълнение с нашите братя от Македония, откакто семето на разделянето пристигна преди този момент от комунистическите ползи, от Белград и от Москва.

Според съпредседателя на Вътрешна македонска революционна организация либерали, гербери и протурска антиконституционна партия предадоха България – нещо, за което от Вътрешна македонска революционна организация предупреждавахме от месеци. 3/4 от националните ни представители гласоподаваха за това изменничество, припомня той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР