ВМРО, Воля и НФСБ се коалираха за предстоящите на 11

...
ВМРО, Воля и НФСБ се коалираха за предстоящите на 11
Коментари Харесай

ВМРО, Воля и НФСБ се събраха, ще се казват Българските патриоти

Вътрешна македонска революционна организация, " Воля " и НФСБ се коалираха за идните на 11 юли парламентарни избори, а обединяването им ще се споделя " Българските патриоти ".

Трите партии към този момент са подписали предизборно съглашение, а до това се стигна, откакто на вота през април нито една от тях не съумя да влезе в рекордно малко съществувалия парламент. Сега нито един от ръководителите на партиите няма да е в листите на новото обединяване, както.

Коалицията разгласи, че има 10 целта и те са: преустановяване на междуинституционалните войни; повишение на приходите и пенсиите; ограничения против монополите и картелите, приемане на Закон за частния фалит; ограничения против демографския проблем; недопускане на Движение за права и свободи в ръководството на България; самостоятелна и националноотговорна външна политика; отбрана на обичайното семейство и недопускане на еднополови бракове; преустановяване на обществения паразитизъм; въвеждане на учебен ценз при гласуване; децентрализация; нулева приемливост към корупцията;създаване на механизъм за повишение на персоналната отговорност на политиците.

Миналата седмица Вътрешна македонска революционна организация разгласи,че, само че и на " Атака ". Преди това водачът на партията Красимир Каракачанов разгласи, че диалози се водят и с някогашния здравен министър Петър Москов. Изглежда обаче към този момент и Волен Сидеров и Москов остават отвън " патриотичната коалиция ".

Вече няколко пъти Москов протягаше ръка за обединяване към Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ, само че до момента опитите му бяха безуспешни. Той беше министър на опазването на здравето в кабинета " Борисов 2 " и останата подобен до предварителните избори, макар че тогавашната му партия ДСБ напусна ръководството преди този момент. Няколко месеца по-късно Москов бе изключен от ДСБ, а през 2019 година сътвори лична партия.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР