ВМРО в СОС призовава Столична община да не участва в

...
ВМРО в СОС призовава Столична община да не участва в
Коментари Харесай

ВМРО иска изменение на плана за Витоша от Столична община и МОСВ

Вътрешна македонска революционна организация в СОС приканва Столична община да не взе участие в унищожаването на Витоша и упорства " СОС да излезе с решение, че предлага на Министерство на околната среда и водите да стартира процедура по изменение на настоящия проект за ръководство на Витоша ".

Столична община щяла да издаде наставление да се режат лифтовете на Витоша, а без да се промени сегашният проект за ръководство, оборудванията не могат да се модернизират. Всички знаели това, само че припявали в хора на " зелените " НПО-та , чиято съществена цел била да се опълчват на всичко, което може да се направи на Витоша и в последна сметка планината да остане затворена за хората , разяснява Карлос Контрера, който е ръководител на групата " Патриоти за София - Вътрешна македонска революционна организация и АТАКА " в Столичния общински съвет.

Според него, точно п одобни дейности бавят и други огромни капиталови планове , " които ще " отворят " природата за хората " и се чуди, " чии ползи в действителност пазят така наречен еколози ".

 Витоша ски подменя всички уреди, в случай че се отстрани възбраната
Витоша ски подменя всички уреди, в случай че се отстрани възбраната

Имали проект за рационализация на цялата ски зона

" Така да вземем за пример разбрах, че Общината щяла да придобива лифтовете , които са частна благосъстоятелност. Въпросът е по какъв начин ще стане това - ще ги национализиралите ли, сътрудници? Или ще ги купувате ? Ама те не се продават. Ако пък се продават, кой ще заплаща сметката , тъй като ще е десетки милиони в евро ", разяснява пред СОС представителят на Вътрешна македонска революционна организация.

" Това остава да извършите, да останете в историята като хората, нарязали за скрап лифтовете на Витоша. Тук се обръщам към всички политически групи, сътрудници, опомнете се ", изяснява той.

" Не, няма концесия на Витоша , лифтовете са добити посредством транслативни покупко-продажби и са частна благосъстоятелност... До момента единствено работни групи и приказване. Вече се запитвам не сте ли паднали и Вие под давлението на " зелените " лобисти , които благо и драго дават да пречат на туризма на Витоша... Правилната стъпка е да се промени в този момент настоящият проект, който не разрешава новото строителство , тъй като с цел да подмени притежателят един дирек и да постави нов съвременен въжен превоз, е ново строителство по смисъла на Закон за устройство на територията ", разяснява Контрера.

 Екоактивисти желаят обществен избор на 5-членката за делото за Пирин
Екоактивисти желаят обществен избор на 5-членката за делото за Пирин

Съставът да бъде избран пред публицисти и IT специалисти

" Промяната на в този момент настоящия проект ще даде опция да се подменят лифтовете и влековете и разрухата на Витоша да спре... в случай че не, то ще се наредите в кохортите на зелените кресливи НПО-та, които блокират и задушават Витоша... Пак дублирам, опомнете се, преди да станете съучастници в заличаването на лифтовете на Витоша ", декларира ръководителят на групата " Патриоти за София - Вътрешна македонска революционна организация и АТАКА " в Столичния общински съвет.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР