ВМРО - София очаква от новоизбрания кмет рязко да влезе

...
ВМРО - София очаква от новоизбрания кмет рязко да влезе
Коментари Харесай

Излезте от балона, София не е офиса на ИТ фирма: ВМРО към Терзиев

ВМРО - София чака от новоизбрания кмет внезапно да влезе в конкретика по въпросите за превоза, инфраструктурата, чистотата, финансите, а не да ни пробутва небивалици за цифровизация, зад които виждаме евентуални далавери за едни ИТ компании.

Това се споделя в позиция на столичната организация на Вътрешна македонска революционна организация към кмета на София Васил Терзиев, който още с първата си публична поява през вчерашния ден потвърди, че е кмет на дефинира кръгове по ползи, а не на всички софиянци, както неведнъж завяваше в хода на предизборната акция.

Очакваме Терзиев към този момент като кмет да отговори еднопосочно на въпросите, обществено заложени към него преди балотажа:

Ще възбраните ли София прайд?

Ще забранявате ли Луковмарш?

Ще приемете ли програмата на Вътрешна македонска революционна организация за поощряване на образованата раждаемост?

Вътрешна македонска революционна организация приканва Терзиев да организира консултациите си с политическите групи обществено, онлайн, а не да се договаря зад кулисите. Нали даде обещание транспарантно и почтено ръководство.

Позицията, която ще отстояваме в СОС, е, че с ляволиберални екстремисти няма да работим. Първата стъпка за каквито и да е диалози е еднопосочен отговор на поставените три въпроса - по този начин е почтено. Подкрепа се желае и се получава на база политически правила. Ако има фундаментални несъгласия, няма по какъв начин ремонтът на един тротоар да компенсира това, безапелационни са още столичните войводи, чийто представител в СОС е Карлос Контрера.

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР