ВМРО смята да влезе в парламента с представяне на идеите, ...

ВМРО смята да влезе в парламента с представяне на идеите,

Искрен Веселинов, ВМРО: Има двоен стандарт в икономиката, водещ единствено до щети

" Вътрешна македонска революционна организация счита да влезе в Народното събрание с показване на концепциите, с които считаме, че са настоящи, че със отбраняване на тезата, че България има потребност от самостоятелна външна политика. Нашият зов беше за обединяване на обединенията, които слагат националния интерес над външните внушения. Във вторник разгласяваме открит конгрес, на който всеки един който счита, че изповядва политически консервативни полезности е добре пристигнал ", това съобщи един от съпредседателите на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов пред Българска национална телевизия.

Той съобщи, че мнението на Вътрешна македонска революционна организация е, че на българските политици би трябвало да им бъде неразрешено да приказват за газ.

" Това държавно управление, което се бори за газовата самостоятелност, не се поколеба да отстои интереса за импорт на съветски нефт, обаче не помни да изиска от тази рафинерия да си фактурира на действителна стойност горивото. И надлежно българският консуматор да усети в сметката си с 60-70 ст. излизат на литър гориво, да получи бонус. Тоест ние сме русофоби, когато би трябвало да прекараме съветския газ през посредници, с цел да го купим и да стане по-скъп и сме русофили, когато би трябвало да оставим рафинерията да работи и отхвърляме да защитим интереса на потребителите в един необичаен случай, когато тя на процедура е в цялостна взаимозависимост от интензивността на българската страна. Този двоен стандарт в стопанската система, не води до нищо друго, с изключение на до вреди ", съобщи Искрен Веселинов.

" С оглед на нестабилната политическа обстановка в Македония, ние ще бъдем под продължаващ напън от така наречен ни евроатлантическите ни сътрудници, да вършим нови отстъпки. Това е една от дилемите на Вътрешна македонска революционна организация да има посланичество от българофили в идващия парламент, тъй като някой би трябвало да отстоява националния интерес ", съобщи той по тематиката с Република Северна Македония.

Източник: eurocom.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg