ВМРО след промените в България беше една легенда от историята.

...
ВМРО след промените в България беше една легенда от историята.
Коментари Харесай

Каракачанов към властта: Дръжте се мъжки! Не се дръжте като трансджендъри

ВМРО след измененията в България беше една легенда от историята. Темата с Македония беше заметена под килима, изобщо беше неразрешено да се приказва за това. За 27 години Вътрешна македонска революционна организация е действителен политически фактор, който участваше в ръководството на страната, наложи политиката на България с Македония. Днес Вътрешна македонска революционна организация не е част от учебниците по история, а действителен политически фактор. Това съобщи в утринния блок на Българска национална телевизия почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

,,Един водач би трябвало да знае по кое време да даде път на идващите. Политиката в последните 15-20 години се трансформира в мръсна работа – влизат хора, финансирани от олигархията, а не се влиза по хрумвания и идеологии'', разяснява той.

Идеологията отстъпи, всеки един нов план гледаше да обслужва някаква външнополитическа обстановка. А при Вътрешна македонска революционна организация е друго – ние нямаме външи началници, нашите началници са българите. И в случай че един политически водач е влезнал в политиката, не с цел да се прави на популярен, а за една идея и концепция, той би трябвало да реши по кое време стартира да тежи и да направи път на младите, обясни Каракачанов отдръпването си от лидерския пост във Вътрешна македонска революционна организация.

Бившият вицепремиер и министър на защитата не спести рецензиите си по адрес на новите ръководещи, упреквайки ги, че не престават да упрекват ръководството на Борисов за актуалните рецесии в страната.

Критикуват Борисов, както той преди време се оправдаваше с предходните. Сега тези хора девет месеца вършат същото. Поел си отговорност! Не се дръжте като трансджендъри, дръжте се мъжки, съобщи Каракачанов и акцентира, че постоянно би трябвало да се отстоява българският народен интерес.

,,Сегашните ръководещи са клекнали, дори са легнали по тематиката с Македония на западняците. Ако България се управляваше от идеологически субекти, те щяха да имат идеология, а в този момент гледат да се подмажат на външните фактори'', добави още той.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР