ВМРО ще се яви самостоятелно на предсрочния вот, съобщи пред

...
ВМРО ще се яви самостоятелно на предсрочния вот, съобщи пред
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: ВМРО ще се яви самостоятелно на предсрочния вот

ВМРО ще се яви независимо на предварителния избор, заяви пред Нова нюз евродепутатът Ангел Джамбазки.

" Водихме диалози с десни и патриотични обединения. Това са НФСБ, с които сме били сътрудници, Общество за Нова България, както и с КОД. Има схващане и предпочитание за взаимна работа, само че е прекомерно късно времето за пояснение за какво се прави такава коалиция ", посочи Джамбазки.

По думите му възможна коалиция би изглеждала като пожарен вид. " Разговорите ще продължат в разнообразни формати, предпочетохме да не прибързваме ", изясни Джамбазки.

Според него " Възраждане " не е нито патриотична, нито националистическа, а извънредно лява и извънредно промосковска партия и залага на страхове и популизъм. " Избирателите им ненавиждат всички и гласоподават на инат. Те са последователи на теории на конспирацията ", счита евродепутатът. Той посочи, че не е имало вид Вътрешна македонска революционна организация да се яви на изборите с Има Такъв Народ.

" В Украйна има неприемлива експанзия, същинска война. По това се разминаваме с Янев ", означи Джамбазки по адрес на " Български напредък ". Именно поради очертаващата се продължителна война на изток от нас от Вътрешна македонска революционна организация считат, че данъчни облекчения и понижаване на налозите са значим приоритет.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР