ВМРО се явяваме сами на изборите. Коалиция ВМРО - Български

...
ВМРО се явяваме сами на изборите. Коалиция ВМРО - Български
Коментари Харесай

Александър Сиди: Коалиция ВМРО - "Български възход" няма да има

Вътрешна македонска революционна организация се явяваме сами на изборите. Коалиция Вътрешна македонска революционна организация - " Български напредък " няма да има. Не е имало диалог за коалиция. И Вътрешна македонска революционна организация, и " Български напредък " са се записали за независимо присъединяване. Това съобщи в студиото на " Денят стартира " Александър Сиди от Вътрешна македонска революционна организация.

Слушах деликатно какво сподели госпожа Виолета Комитова. Нищо не чух и това е повода да няма диалози оттук насетне. На съответен въпрос за съответни политики, тя не отговори, добави той.

" Когато не излезем и не приказваме, когато не го разпишем, когато не водим диалог за политики, тъй като диалозите са били на равнище " Български напредък " с тяхното управление и с нашето управление на равнище Вътрешна македонска революционна организация... Няколко пъти сме поискали програмата и не получихме информация за това какви са техните политики, защо се борят. Заявки доста, диалози доста, само че няма изясненост какво желаеме да вършим и това е огромният проблем. "

Сиди сподели, че през днешния ден следва съвещание на управлението на Вътрешна македонска революционна организация, на което ще бъдат подредени листите.

Представителят на Вътрешна македонска революционна организация разяснява и преградното оборудване по границата, като акцентира, че то, построено един път, би трябвало да бъде поддържано.

" Трябва да бъде поставена техниката на него, би трябвало да бъде поставена живата мощ на него. То единствено по себе си няма по какъв начин да спре нищо. "

На мнение е също, че на граничарите би трябвало да бъде позволено за стрелят " на месо ", с цел да се спре навлизане на мигранти.

По мотив на войната в Украйна, Сиди акцентира, че вследствие на нея сме очевидци на ужасяващи стопански последствия за България.

" Войната би трябвало да бъде спряна неотложно. Пътят за прекъсването на тази война е през изтеглянето на съветските нападателни сили, които са нахлули в една суверенна страна. Но, несъмнено, би трябвало да приказваме и за правата на руснаците в Украйна, тъй като това са двете точки на тази война. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР