ВМРО се регистрираха за самостоятелно явяване на предсрочните парламентарни избори.

...
ВМРО се регистрираха за самостоятелно явяване на предсрочните парламентарни избори.
Коментари Харесай

Джамбазки: Ще възстановим ветото по темата Македония, ако сме част от следващия парламент

ВМРО се записаха за независимо явяване на предварителните парламентарни избори.

Отиваме на избори с платформата на Вътрешна македонска революционна организация - отбрана на българския интерес, който беше предаден от обединението " анти-Македония ". Ще възстановим ветото по тематиката Македония, в случай че сме част от идващия парламент, сподели Ангел Джамбазки.

Продължаваме диалозите си с тях, отговори той на въпроса за обединението с КОД и НФСБ.

Документите внесоха съпредседателите на партията - Александър Сиди, Ангел Джамбазки и Искрен Веселинов.

Внесохме повече от 4000 действителни подписа, упоритостта ни е да бъдем участници в ръководството на страната, уточни Джамбазки.

" Когато Вътрешна македонска революционна организация още веднъж ръководи, ползите ни по тематиката " Македония " ще бъдат предпазени ", сподели Ангел Джамбазки. По думите му т.нар гражданско несъгласие ще бъде възобновено в цялостната му мощ, защото " обединението „ анти Македония “ „ клекна “ и съобщи българския интерес, без да има потребност, и събитията в Скопие го демонстрират ".

Джамбазки уточни също значимостта от диалог за приходите на българските жители и за цените, които по думите му унищожават бюджетите на дребни и междинни бизнесмени и на обществото като цяло. Важен е също диалог за това по какъв начин би трябвало да се промени конституционният модел в страната, с цел да се избегнат такива обстановки с доста чести избори, сподели той.

Ангел Джамбазки разяснява също, че патриотично обединяване би трябвало да има. Той добави, че това обединяване не се е провалило, диалозите не престават и може би не на тези, само че на последващи избори би могло да има.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР