ВМРО прекрати разговорите с Български възход за общо явяване на

...
ВМРО прекрати разговорите с Български възход за общо явяване на
Коментари Харесай

ВМРО не разбира и не се разбра със Стефан Янев

Вътрешна македонска революционна организация приключи диалозите с " Български напредък " за общо явяване на идните избори. Като причина за това патриотите акцентираха неналичието на ясни тези и политики по основни тематики от тяхна страна, което прави бъдещо съдействие невероятно. Това оповестиха от пресцентъра на партията.

По време на извършените срещи сред представители на двете обединения не се стигна до конкретика по отношение на бъдещата предизборна платформа и целите, които следва да бъдат отстоявани в идващия парламент.

Вътрешна македонска революционна организация показват, че са получили неуверени позиции от партията на Стефан Янев по изложени за тях значими тематики като демографската рецесия, инфлацията, миграционния напън, отстояване на историческата истина и правата на българите в РСМ, както и зелената договорка.

Според патриотите неналичието на каквато и да е позиция последните дни и по водещи за обществото тематики като казусът с незаконните мигранти, по тематиката с бъдещата на нуклеарната енергетика на България, претенции импийчмънт на президента и прочие от страна на щаба на ген. Янев са повлияли за вземането на това решение.

Вътрешна македонска революционна организация акцентира, че в никакъв случай не е обвързвала даването на поддръжка за дадена групировка с присъединяване в листи . Патриотите показват, че значимото е идеологическото подобие и вероятната полза на тази групировка за развиването на страната и българската нация. В случая с БВ не можем да бъдем уверени нито в едното, нито в другото, оповестяват от партията.

Предстои Изпълнителният комитет да вземе дефинитивно решение за присъединяване на групировката в изборите на 02.04.2023 година
 Вътрешна македонска революционна организация си сложи за цел да сплоти дясно-консервативни обединения на изборите
Вътрешна македонска революционна организация си сложи за цел да сплоти дясно-консервативни обединения на изборите

Основни цели на партията са запазването на българския лев, отстояване на националноотговорна позиция във връзка с РСМ и смяна на модела на управление
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР